Hvem er vi?

Om Lager Box Fyn

Vores historie

Familieejet virksomhed fra Fyn

LagerBoxFyn er en familieejet virksomhed med rødder i Svendborg, der kører på 2. generation.

Mogens og Lene Milling startede virksomheden i 2011, hvor de åbnede deres første afdeling i Svendborg i Vestergade, midt i centrum. Herefter kom der flere afdelinger spredt ud over den centrale del af Svendborg.

I henholdsvis 2014 og 2019 åbnede de nye afdelinger placeret i Ringe og Nyborg. Den nyeste afdeling åbnede i 2023 i Faaborg.

Mogens og Lene’s Datter og svigersøn, tiltrådte virksomheden i henholdsvis 2019 samt 2021.

Henrik tiltrådte virksomheden i 2019. Hvor han har været med til at udvide virksomheden med opbygning af boxe og udlejning. Mogens og Lenes datter Tanja, tiltrådte i 2021. Hun arbejder til daglig med udlejning og administration af LagerBoxFyn, fra Hovedkontoret i Svendborg.

Du finder os på Fyn

Lokal opbevaring af dine ting

Med bekvemme beliggenheder i Svendborg, Faaborg, Nyborg og Ringe er Lager Box Fyn altid tæt på dig på Fyn.

Nem, Sikker og Fleksibel Opbevaring:

Vi forstår vigtigheden af nem, sikker og fleksibel opbevaring. Derfor har vi skabt et system, der giver dig problemfri adgang til dine opbevarede genstande 24 timer i døgnet.

 Videoovervågning:

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vores faciliteter er udstyret med avanceret videoovervågning, så du kan have fuld ro i sindet, når du opbevarer dine værdigenstande hos os.

Lager Box Fyn er din pålidelige partner, når det gælder opbevaring. Vi har den plads, du står og mangler. Kontakt os i dag, og lad os finde den perfekte løsning til dig.

Sådan virker det!